Markedsplass for samlere

Finn din perfekte kjøper på Auksjonarius.no. Norges ledende auksjonsportal for spesielle objekter og samlere.

Dette er Auksjonarius.no

Norges ledende auksjonsportal for samlerobjekter. Hos oss vil du nå samlere fra hele landet. Vi markedsfører dine auksjoner i våre nyhetsbrev, sosiale medier og i søkemotorer.

Slik fungerer det

Opprett auksjon

Så snart du får partnertilgang, kan du opprette så mange auksjoner du ønsker. Du bestemmer hvor lenge auksjonen skal pågå, sett egne budsteg og publiser fritt antall objekter per auksjon.

Send til godkjenning

Så snart du er klar med auksjonen, sender du den til godkjenning. Vi går gjennom og kvalitetssikrer auksjonen og objektene. Så snart den er godkjent, publiseres den på Auksjonarius.no.

Budgivning og oppgjør

Kjøpere kan registrere bud/maksbud, og Auksjonarius håndterer alle bud, varsler og salg. Så snart auksjonen er ferdig, kan du fakturere kjøpere via portalen.

Se tidligere auksjoner

Mer enn 10 000 objekter gikk under hammeren på våre nettauksjoner de siste året.
Her kan du se et lite utvalg av de.
Antikk og interiør
Frimerker og postkort
Mynter og sedler
Hvorfor selge hos oss?

Stort og kvalifisert publikum: Med tusenvis av registrerte kjøpere fra forskjellige bransjer, gir Auksjonarius.no deg tilgang til et bredt og kvalifisert publikum. Dette betyr økt sjanse for å nå ut til riktig målgruppe og oppnå høyere salgspriser for dine produkter og tjenester.

Enkel og brukervennlig plattform: Vår auksjonsplattform er utformet med deg i tankene. Enten du er en erfaren auksjonarius eller ny innen auksjonsverdenen, vil du raskt mestre vår intuitive plattform og dra nytte av dens funksjonalitet.

Skreddersydde auksjoner: Vi forstår at profesjonelle selgere har forskjellige behov, derfor tilbyr vi skreddersydde auksjonsalternativer. Uansett om du ønsker en åpen auksjon, lukket auksjon eller en blanding av begge, tilpasser vi auksjonen etter dine krav.

Sikkerhet og konfidensialitet: Vi tar sikkerhet og konfidensialitet på alvor. Vår plattform er utstyrt med toppmoderne sikkerhetsteknologi for å sikre at all din informasjon og transaksjoner er beskyttet.

Markedsføring og synlighet: Når du legger ut auksjonen din på Auksjonarius.no, får du fordelen av vår omfattende markedsføringsstrategi. Vi sprer budskapet om din auksjon gjennom forskjellige kanaler, og sørger for at den når ut til interesserte kjøpere.

Rask og effektiv prosess: Vårt mål er å gjøre auksjonsopplevelsen så sømløs som mulig. Med vår raske og effektive auksjonsprosess, kan du spare tid og fokusere på det som er viktigst - dine salgsresultater.

Kundeservice i toppklasse: Vårt dedikerte kundeserviceteam er alltid klare til å hjelpe deg gjennom hele auksjonsprosessen. Vi er her for å svare på spørsmål, gi råd og støtte deg på veien.

Bli med på Auksjonarius.no i dag og opplev hvordan vårt nettverk og avanserte auksjonsverktøy kan ta din salgserfaring til nye høyder! Registreringen er enkel, og du kan umiddelbart begynne å dra nytte av vårt brede nettverk av kjøpere.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen som en av våre suksessrike selgere på Auksjonarius.no!

Hva koster det?

Hvis objektet ikke blir solgt, betaler du ingenting. Auksjonarius tar en provisjon av salgssum som benyttes til markedsføring av dine auksjoner og drift av auksjonsplattform.

Ubegrenset antall auksjoner

Du kan publisere så mange auksjoner du ønsker.

Markedsføring

Vi markedsfører dine auksjoner ovenfor riktig målgruppe.

Enkelt oppgjør

Du betaler kun en liten provisjon av solgte objekter.

Spørsmål og svar

Det er gratis å opprette auksjoner. Du betaler ingenting hvis du ikke selger objektet. Etter endt auksjon summerer vi salgstransaksjoner og fakturerer deg en liten provisjon av solgte objekter. 

Ja, du vil alltid kunne følge dine egne objekter på auksjonarius.no. I tillegg får du en e-post for hvert bud som kommer inn.

Nei, Auksjonarius er kun for samlerobjekter, så det bør være en interesse for det du publiseres på auksjonen.

Ja, Auksjonarius.no tar ingen gebyrer av kjøper, så du kan selv bestemme salgsgebyr på din auksjon.

Ja, du kan registrere innleverer (consignment) for hver enkelt objekt. Innleverer kan også følge sine objekter og hente ut sin innlevererrapport. Du kan også registrere et gebyr for innlevering.

Ja, du kan trekke objekter fra auksjoner dersom det er noe som er registrert feil.

KOM I GANG NÅ!

Vi håper dette er interessant for deg. Privatpersoner kan ikke selge hos oss, så vi forholder oss kun til profesjonelle selgere som ønsker å selge på auksjon.

Følg oss

Følg oss gjerne på sosiale medier. Vi publisere løpende informasjon om våre auksjoner i flere kanaler.