Velkommen til Auksjonarius

Auksjonarius.no er en auksjonsløsning for samleobjekter. Hvis du vil selge hos oss, vennligst kontakt oss her for mer informasjon.

Welcome to my Olympic Games Memorabilia Web Auction, start closing at 5PM on Saturday April 6 US Pacific Daylight Time (02:00 April 7 Central European Summer Time) This time I have 34 lots including Medals, Badges, Pins and more. I will be happy to answer any questions. Please e-mail: ulfsauctions@gmail.com
Budgivning lukket
Avsluttet
Klubbauksjon Frimerker - Brev - Kort Auksjonen arrangeres av Gjøvik Filatelistklub. Selve auksjonen (all budgivning) foregår på nettet. Alle objekter vil være tilgjengelig på klubbmøte mandag den 22. Januar og det er visning fra kl 18.00. For de som er på møtet vil det være mulig å få utlevert objekter direkte. Klubbmøtet holdes som vanlig på Frivillighetssentralen Gjøvik. (Furubakken ved Fjellhallen) Ny auksjon kommer snart.
Budgivning lukket
Avsluttet
Velkommen til årets første auksjon i 2024! Dette er del 2 som avsluttes 11. januar kl. 16.
Budgivning lukket
Avsluttet
Velkommen til årets første auksjon i 2024! Dette er del 1 som avsluttes 10. januar kl. 16.
Budgivning lukket
Avsluttet
Det er nå klart for den årlige draktauksjonen til Kongsvinger IL Toppfotball. Alle spillernes drakter er kampbrukte og signerte. Det gjelder både hjemme- og bortedrakt fra 2023-sesongen.
Budgivning lukket
Avsluttet
Auksjonen arrangeres av Gjøvik Filatelistklub. Selve auksjonen (all budgivning) foregår på nettet. Alle objekter vil være tilgjengelig på klubbmøte mandag den 13. November og det er visning fra kl 18.00. For de som er på møtet vil det være mulig å få utlevert objekter direkte. Klubbmøtet holdes som vanlig på Frivillighetssentralen Gjøvik. (Furubakken ved Fjellhallen)
Budgivning lukket
Avsluttet
Velkommen til Aase Antikk`s første rene nettauksjon. Vi håper at dette vil fenge publikum og at mange skal få en god auksjonsopplevelse. Det er mange gode og varierte utrop med lave startpriser. Bildene er en del av beskrivelsen, så studer dem nøye. Vi sender etter postens rimeligste satser.
Budgivning lukket
Avsluttet
Meyer Eek vil gjennomføre sin storauksjon nr.16 den 29. og 30 april. Lørdag og søndag vil vi gjennomføre til nå vår største auksjon noen sinne. Vi kan garantere dere mange sjeldne mynter og sedler og kanskje den største og beste avdelingen med årgangsmynt vi har hatt på en offentlig auksjon i Norge
Budgivning lukket
Avsluttet
LIVEAUKSJON 29. april: Oslo Frimerke- og Myntauksjoner AS, Internasjonal auksjon del 3 av 3.
Budgivning lukket
Avsluttet
Oslo Frimerke- og Myntauksjoner AS, Internasjonal auksjon del 2 av 3.
Budgivning lukket
Avsluttet